Verzekeringen


Bereken zelf uw verzekering

Verzekeringen kun je niet zonder. Sommige risico’s kun je namelijk niet zelf dragen. Na een brand zelf de herstelkosten van jouw huis en inboedel betalen is ondoenlijk. Met een hypotheek op het huis verplicht de bank je trouwens ook om jouw woonhuis te verzekeren.

Wat zijn de gevolgen van het niet verzekerd zijn?

Alles wat je niet verzekert moet je zelf de financiële risico’s voor dragen. Bijvoorbeeld voor de autoverzekering is de WA-dekking (dekking tegen de wettelijke aansprakelijkheid) verplicht. De auto zelf hoef je niet te verzekeren (casco), maar bij een schade draag je de lasten zelf. Bij het niet verzekeren van de eigen woning betaal je de herstelkosten zelf als het huis volledig opbrandt of op een andere manier beschadigd raakt. Wij kunnen jou adviseren om ervoor te zorgen dat je niet teveel of te weinig verzekert.

Onafhankelijk advies voor de beste verzekering tegen een eerlijke premie

Het vergelijken van verzekeringen doe je niet alleen aan de hand van de premie. De goedkoopste verzekering is mooi voor de portemonnee, maar bij schade moet je wel op de verzekering kunnen vertrouwen. Maar gelukkig kun je goed verzekerd zijn tegen een lage premie. Wij zijn namelijk onafhankelijk. Wij hebben agentschappen bij diverse verzekeraars. Wij maken een eerlijke vergelijking waarbij wij zowel de voorwaarden als de hoogte van de premie meenemen.
Wil je jouw verzekeringen samen met ons doornemen? Neem gerust contact met ons op voor een advies.

Hieronder vind je links naar nadere informatie over specifieke particulieren verzekeringen. Wil je meer weten over onze zakelijke verzekeringen? Dat kan! Via onze pagina’s die gaan over zakelijke verzekeringen.


CONTACT