Hypotheken

U gaat een huis kopen

U staat voor één van de grootste financiële beslissingen van uw leven: het kopen van een huis. En waarschijnlijk zult u, net als de meeste mensen, een lening nodig hebben om uw droomwoning te kunnen kopen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Wij helpen u daarmee graag op weg.

Voor de financiering en verzekering vergelijken we minimaal 20 verschillende aanbieders, zodat u zeker weet dat u altijd de scherpste rente, de laagste premie en de beste voorwaarden krijgt! En omdat wij niet betaald worden door deze aanbieders is ons hypotheekadvies aan u altijd objectief. Het maakt ons immers niet uit waar u uw hypotheek of verzekering onder brengt.
 
Neem gerust contact op om eens een oriënterend gesprek in te plannen. Dit is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek komt u te weten welk bedrag u kunt lenen en wat ongeveer uw maandlasten zullen gaan worden. En natuurlijk leggen we uit wat onze diensten zijn en welke kosten u daarvoor betaalt. Wel zo duidelijk.
 

U heeft al een hypotheek

En u bent benieuwd of u nog kunt besparen op uw maandlasten. Of dat uw hypotheek nog wel bij uw situatie en wensen past. Kunt u de hypotheeklasten nog betalen als u arbeidsongeschikt raakt? Of als uw partner komt te overlijden? Vragen waarop wij u graag een antwoord geven. Ook op dit gebied kunt u van ons een eerlijk en deskundig hypotheekadvies verwachten. Ook indien u al een hypotheek heeft en deze wilt verhogen of omzetten bent u bij ons op het juiste adres.
 

Nationale Hypotheek Garantie

Bij het kopen van een huis heeft het kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in de hypotheek meerdere voordelen. Ten eerste krijgt u van de geldverstrekker een korting op de rente en ten tweede is het een vangnet voor het geval u niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.
 
Voor het verkrijgen van NHG betaalt u eenmalig een vergoeding van 1 procent van de totale hypotheekschuld. Gezien de voordelen van NHG kan dit zeker uit. Deze kosten zijn door het rentevoordeel soms al na een jaar terug verdiend.
 
Wij zorgen voor het aanvragen van de NHG. Ook bij het oversluiten van uw hypotheek is het soms mogelijk om te kiezen voor NHG. Dit kan een groot voordeel opleveren. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor NHG.

Dienstverleningsdocument Hypotheken