Geld lenen


Bereken zelf

Voor een lening gaan de meeste Nederlanders naar de bank waar ook de betaalrekening en spaarrekening lopen. Wist u dat de grote Nederlandse banken meestal niet de beste keuze zijn? Ze zijn namelijk in vergelijking met andere partijen duur. Geld lenen kost geld, maar houd de lasten wel zo laag mogelijk.

Wat zijn de populairste leningen?

Er zijn vele soorten leningen. Vooral het doorlopend krediet en de persoonlijke lening zijn populair. Bij geld lenen is het belangrijk waar het geld voor bestemd is. Voor een verbouwing aan het huis of voor het kopen van een auto is een doorlopend krediet niet de juiste keuze. De persoonlijke lening heeft voor een investering in de eigen woning als voordeel dat de betaalde rente aftrekbaar is voor het inkomen. Een doorlopend krediet is niet verstandig voor het financieren van een auto, omdat je de schuld afbetaald wilt hebben voordat je aan een andere auto toe bent. Voor verschillende bestedingsdoelen zijn er andere financieringsoplossingen.

Ga voor een onafhankelijk advies

Voor een lening kun je rechtstreeks naar de bank, maar dan weet je dat je een lening van de bank zelf voorgeschoteld krijgt. Zeer waarschijnlijk heeft één van de vele andere banken betere voorwaarden en een lagere rente. Wij nodigen jou graag uit bij ons op kantoor voor een goed onderbouwd advies. Wij kijken niet alleen naar het hier en nu, wij houden ook rekening met de toekomst. De lasten moeten namelijk ook nog te dragen zijn bij tegenslagen.

Wilt u een aanvraag voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening of woning krediet doen?

U kunt daarvoor het contactformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Consumentenformulieren


CONTACT