Financieel advies


Inzicht in úw financiële situatie

In de praktijk merken we vaak dat mensen het lastig vinden om inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Hoe heeft u uw pensioen geregeld? Wat gebeurt er als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Of als u te maken krijgt met een echtscheiding? Heeft u het goed geregeld voor uw nabestaanden bij overlijden? Haalt u het beste rendement uit uw vermogen? Heeft u alles nu voldoende verzekerd of heeft u juist zaken oververzekerd?

Inventarisatie van uw wensen

Wilt u ook weten of u uw financiële zaken goed voor elkaar heeft? Daar willen we u graag bij helpen. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en kijken dan in hoeverre uw huidige voorzieningen daarbij aansluiten.

Heeft u nu wel de juiste financiële produkten of een woekerpolis?

Zou u eens vrijblijvend uw verzekeringsprodukten door willen laten lichten? Dan bieden wij u daartoe de mogelijkheid. Denkt u een woekerpolis te hebben? Wij kijken graag uw polis na en rekenen alternatieven aan u voor.

Financiële ruimte nodig of heeft u een restschuld?

Heeft u een restschuld bij de verkoop van uw woning? Heeft u op korte termijn behoefte aan extra financiële ruimte? Door onze goede contacten met meerdere kredietverstrekkers kunnen wij u deze financiële ruimte bieden tegen gunstige condities. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor een advies over een doorlopend krediet, persoonlijke lening of woningkrediet.

Lagere lasten?

Heeft u nu elders een lening en bent u nieuwsgierig of wij dat voordeliger voor u kunnen regelen zodat uw maandlasten direct gaan dalen? Informeer dan naar onze doorlopend krediet-, persoonlijke lening- of woningkrediet rente.

Aanvraag doorlopend krediet of persoonlijke lening

Wilt u een aanvraag voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening of woning krediet doen? U kunt daarvoor het contactformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Provisieverbod

Sinds 2013 geldt er voor bepaalde financiële diensten een provisieverbod. Dat houdt in dat er geen provisie meer mag worden verstrekt door verzekeraars en banken aan adviseurs en bemiddelaars. Dit heeft gezorgd voor lagere premies, een onafhankelijker advies en transparantie in de kosten.

Het provisieverbod geldt voor complexe en impactvolle financiële producten, zoals hypotheken en levensverzekeringen. De afschaffing van de provisievergoedingen tussen verzekeraars/banken en adviseurs is in het belang van de klant doorgevoerd. In het verleden waren bepaalde financiële producten te duur door hoge kostenvergoedingen die in het product verwerkt zaten. De premies zijn nu sterk verlaagd en de adviseur brengt de advies- en bemiddelingskosten nu rechtstreeks bij de klant in rekening.

Beter uit met een onafhankelijk hypotheekadvies

Vooral bij het afsluiten van een hypotheek denkt u wellicht kosten te kunnen besparen door rechtstreeks de hypotheek af te sluiten bij een bank. In de praktijk blijkt dat het anders ligt. De onafhankelijke adviseur kan kiezen tussen tientallen verschillende geldverstrekkers, terwijl de bank alleen de eigen producten aanbiedt. U kunt beter geld besparen op de lasten die u tientallen jaren maandelijks moet betalen dan op de eenmalige kosten die voor het afsluiten van de hypotheek in rekening worden gebracht. Bij ons kunt u rekenen op het beste product tegen de laagste prijs.

Meer weten over advisering door Veenstra Financiële Diensten? Bent u op zoek naar een onafhankelijk financieel adviseur?

Bel met Wiebren Veenstra voor meer informatie: (06) 20 96 81 44 of neem contact met ons op.


CONTACT